321_mu_tc_bmmideast_lutfiweb

Reflections : contemporary art of the Middle East and North Africa

Nog tot en met 15 augustus 2021 loopt in het British Museum te Londen een groepstentoonstelling met werk van o.a. Afsoon. 

13b97b9f-a593-eb11-bd13-d32ff58acec6_KH_DEP_SOCIALS_1080x1080px

De Eerste Parade : George Grard in Knokke

‘De Eerste Parade’ maakt een subjectieve wandeling door de Belgische beeldhouwkunst van Constant Permeke tot Thomas Lerooy, en transformeert zo het Canadasquare in een heel bijzondere openluchtbeleving.

Jean Bilquin Orpheus

MOMENTUM: een tijdelijke beeldentuin

Vanaf 22 mei 2021 in Museumhuis Lucien De Gheus te Poperinge.

Een tijdelijke beeldentuin met werk van Jean Bilquin, Nele Boudry, Lucien De Gheus, Luc De Man, Chantal Grard, Isidoor Goddeeris en Frauke Wilken.

Daniel Enkaoua

Daniel Enkaoua - Mellem Himmel Og Jord

Een solotentoonstelling met recente schilderijen van Daniel Enkaoua in het Museum voor Religieuze Kunst te Denemarken opent op 21 april. 

Barricades

La Commune. Paris 1871. Luik 1886

Vanaf 30 april loopt in Museum Grand Curtius te Luik een tentoonstelling over de Commune van Parijs. Deze tentoonstelling met historische foto's en tekeningen van Eddie Panier wordt gecureerd door De Queeste Art. 

Kathe Kollwitz De Reede

K├Ąthe Kollwitz in Museum De Reede

In april 2021 opent Museum De Reede haar gloednieuwe museumvleugel met een tijdelijke tentoonstelling rond het grafische werk van de Duitse Kunstenares Käthe Kollwitz.

Marthe Zink

Marthe Zink in het Noordbrabants museum

VERLENGD! Nog t/m 29 augustus loopt in het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch een solotentoonstelling van Marthe Zink.