8e Biennale de photographie en Condroz

"Op het ogenblik dat sommigen ons een droomloze wereld zouden willen verkopen en anderen zouden willen dromen zonder de wereld, vervolgt de Biënnale van de fotografie in de Condroz hardnekkig zijn bescheiden exploratie van de gevoelige kanten van het menselijke, dichtbij of veraf."

Nog tot en met 27 augustus 2017 in Grand-Marchin (gehucht van de gemeente Marchin) en Tahier (dorp van de gemeente Ohey).

Met werk van Didier Bizet (F), Anne-Sophie Costenoble (B), Alexandre Christiaens (B), Sian Davey (GB), Alexandra Demenkova (RUS/ISR), Jean-François Flamey (B), Karel Fonteyne (B), Anne Greuzat (F), Marc Guillaume (B), Nick Hannes (B), Xavier Istasse (B), LaKabane (B), Baudoin Lotin (B), Marie Moroni (F), Paul Nougé (B), Jacqueline Roberts (F)…

Meer informatie hier